Снимка: Булфото

Златка Димитрова се завръща в Къщата на VIP Brother, независимо че загуби преди дни своя баща. Тя напусна шоуто при неприятната новина за кончината на своя родител, но се включи отново в риалитито. Основният й мотив да остане в шоуто е благотворителната кауза за подпомагане на хора, нуждаещи се от средства за лечение и грижи, в която участва. В епизода тази вечер зрителите ще станат свидетели именно на този емоционален момент.

Иначе разделението и напрежението в Къщата нараства ежечасно, а най-често в центъра на конфликта седи Пламен.

Заради нова мисия днес съквартирантите ще бъдат изненадани с нов вид на своя дом. Той ще бъде изпълнен с табели, които ще донесат нов ред. В играта "Правилата са за глупаците" участниците в шоуто ще трябва да се подчинят на множество правила, както и единодушно да изберат трима свои представители с лидерски качества, които да влязат в ролята на Полицаи. Те ще следят за спазването на законите и ще могат да санкционират останалите, които ще бъдат в ролята на граждани.

С приближаването на финала кавгите между Мира и Ваня отново ще ескалират, като причината е, че решението на Пламен да разполага сам с печалбата от мисия "Кредит". Той спечели сумата от 300 лева, които по негово желание са обърнати в плодове и кафе. Което вбеси останалите, тъй като бюджетът им е ограничен на 64 лева и гладуването не е мираж. Естествено, най-много ругатни Пламен отнесе от своите най-яростни противници - Мишо Шамара и Ваня Червенкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase